Ännu en favorit till Arninge Centrum

Täby, Sweden 27/11/19

Utvecklingen av Arninge Centrum pågår för fullt. Samtidigt som centrumet byggs om och moderniseras, väljer flera butiker och varuhus att etablera sig här. Nu kan vi avslöja att populära lågpriskedjan Dollarstore öppnar hösten 2020:

Arninge Centrum Dollarstore


– Arninge Centrum har ett utmärkt läge, med närhet till både busstrafik, tågtrafik och motorväg. Området står inför stora och spännande förändringar och det känns kul att vara en del av utvecklingen av ett nytt regional centrum i Stockholm, säger Fredrik Holmström, etableringschef Dollarstore.

Storsatsningar på handel i Arninge

Under november månad blev det också klart att Jula väljer att flytta till ännu större lokaler och att hästsportkedjan Hööks etablerar sig i centrumet. Samtidigt startar kommunen och Trafikverket utbyggnaden av det nya resecentrumet – som ska göra Arninge till knutpunkt för resandet i Stockholms nordostkommuner.

Dollarstores nya butik, som öppnar i september 2020, blir nästan 5 000 kvadratmeter stor och kommer därmed att vara Dollarstores hittills största.

– Vi hälsar Dollarstore varmt välkommen till Arninge Centrum, säger Emma Stenlund på Genesta, ägare och utvecklare av Arninge Centrum.

– Jula-huset blir något helt nytt jämfört med vad det har varit. Vi ser fram mot nästa projekt i Arninge Centrum som är ICA-huset, säger Emma Stenlund.

Nya fasader och ny karaktär

Det förbereds också för ytterligare en snabbmatskedja i huset, och med den är hela Jula-huset i Arninge Centrum fullt uthyrt. Om ett år kommer samtliga butiker vara på plats i sina nya lokaler och då har byggnaden ändrat utseende och karaktär efter den omfattande fasadrenoveringen.

CBRE har bistått Genesta i uthyrningen med Dollarstore.