Dollarstore öppnar 4500 kvm i Solåsen Handel

Jönköping, Sweden 23/09/21

Vi har letat efter den bästa platsen i Jönköping och äntligen hittat den. Vi är jätteglada för att etablera oss i Solåsen Handel. Läget och butiksmixen här passar oss perfekt.

- Fredrik Holmström, etableringschef på Dollarstore.

Nu är det klart: Dollarstore kommer till Solåsen Handel.

Dollarstore väljer Solåsen Handel till sin första etablering i Jönköping. Fastighetsägaren Genesta har skrivit ett 15-årigt hyreskontrakt med den populära lågpriskedjan. Butiken på drygt 4500 kvm blir en av Dollarstores största i landet.

– Vi har letat efter den bästa platsen i Jönköping och äntligen hittat den. Vi är jätteglada för att etablera oss i Solåsen Handel. Läget och butiksmixen här passar oss perfekt, säger Fredrik Holmström, etableringschef på Dollarstore.

I samma veva tar Genesta ytterligare ett steg i utvecklingen av Solåsen Handel. Bland annat ska handelsområdet expandera när Media Markt och XXL flyttar in i nya ombyggda lokaler.

Destination för hela familjen

Solåsen Handel ligger längs E4:an och är en populär handelsplats i Jönköpingsområdet. Här blir Dollarstore granne med bland annat XXL, Media Markt, Stadium Outlet och Granngården.

- Vi hälsar Dollarstore varmt välkomna till Solåsen Handel och ser fram emot öppningen som förmodligen blir under sommar 2022, säger Anders Palmgren på Genesta.

CBRE har bistått Genesta i uthyrningen med Dollarstore.

Microsoft Teams image 8