Gymjätte öppnar i Arninge Centrum

Täby, Sweden 08/12/20
Arninge Centrum hus 2 2011110 web

Genesta har skrivit hyresavtal med en av Sveriges största gymkedjor. I början av 2022 öppnar Nordic Wellness i Arninge Centrum, Täby. Den toppmoderna träningslokalen blir på hela 3 300 kvm.

Med Nordic Wellness stärks Arninge Centrum som en viktig destination i nordöstra Stockholm. Vi är väldigt glada för att öppna ett gym här.

- Emma Stenlund, Genesta.

Lokalen ligger på andra våningen i det som i dag kallas ”ICA-huset” och kommer erbjuda gruppträning, ytor för fria vikter, styrke- och konditionsmaskiner och omklädningsrum med bastu. Dessutom lovar gymaktören en stor dos träningsglädje på plats.

Vi ser fram emot att få bidra till ett friskare Täby! Populära Arninge Centrum passar oss perfekt med mycket folk i rörelse och lättillgänglig parkering. Det känns som att vårt toppmoderna gym tillsammans med de andra aktörerna blir en bra och spännande mix.

- Magnus Wilhelmsson, vd Nordic Wellness.

Från trångt köpcentrum till modern satelithandel på två år

Genesta förvärvade de två fastigheterna i Arninge Centrum år 2017 och mycket har hänt sen dess. En av de två byggnaderna har genomgått en omfattande renovering där alla butiker och restauranger har fått egna entréer från parkeringen. Tidigare i år öppnade hästsportkedjan Hööks, lågpriskedjan Dollarstore och hamburgerrestaurangen Bores. Även Jula och Elon har nyöppnat i större och modernare lokaler.

Vi är väldigt nöjda med resultatet och den nya snygga fasaden. Arninge Centrum andas nu satelithandel och modern destination istället för trångt köpcentrum.

- Emma Stenlund.

Med Nordic Wellness i spetsen utvecklas nu den andra fastigheten med inriktning mot bland annat hälsa och välmående.

CBRE har haft uthyrningsuppdraget för Genesta.

Arninge Centrum Overview 1