Hööks och Jula satsar i Arninge Centrum

Täby, Sweden 28/10/19

2020: Hööks etablerar nytt – Jula flyttar till större! Förra veckan kom nyheten att Roslagsbanan byggs ut med en direktlinje mellan Arninge och city – nu avslöjar vi att två högprofilerade butikskedjor satsar stort i Arninge Centrum.

Arninge Centrum

Nytt och skräddarsytt

Den nya Hööks-butiken öppnar under våren i samma hus som Jula, med egen entré från markplan och närhet till parkering. Joachim Höök, vd för Höök, beskriver läget som idealiskt för Skandinaviens ledande hästsportkedja.

– Vi vet att vi har många kunder nordost om Stockholm, och Arninge är en stark handelsplats där vi vill finnas. Vi öppnar nu en lättillgänglig butik på bottenplan med kunnig personal, och ett brett produktsortiment, säger Joachim Höök.

Även Jula satsar i Arninge. Hemma-fixar-butiken, som redan har ett varuhus i Arninge Centrum, expanderar till större lokaler i bättre läge.

– Vi ser fram mot att flytta till nya, fräscha och större lokaler där vi kan exponera Julas senaste koncept, säger Joachim Frykberg, vd Jula.

Nytt regional centrum

Planerna för Arninge/Ullna är både stora och spännande och inkluderar tusentals nya bostäder och arbetsplatser samt en helt ny knutpunkt för kollektivtrafik. Området beskrivs som det nya regionala centrumet i nordvästra Stockholm.

Arninge Centrums ägare, Genesta Property Nordic, utvecklar nu fastigheterna för att möta framtidens behov till de som bor, jobbar och besöker området. Centrumet får nya fasader, Elon har flyttat till ny lokal med egen ingång och ChopChop uppdaterar just nu sin restaurang till senaste koncept med nyöppning planerad i mitten av december.

Vi hälsar Hööks varmt välkommen till Arninge Centrum och är mycket glada över att Jula valt att utöka hos oss, säger Emma Stenlund, Genesta Property Nordic.