MediaMarkt öppnar landets modernaste varuhus i Solåsen Handel

Jönköping, Sweden 25/08/22

- Det är mycket glädjande att få ge Jönköpingsborna Sveriges modernaste MediaMarkt-varuhus när vi nu nyöppnar på en ännu mer central plats i Solåsen Handel. Vi satsar fullt ut på vår passion att hjälpa kunderna att göra sina hem bättre, och samtidigt satsar vi på att skapa Jönköpings bästa arbetsplats.

- David Storm, varuhuschef för MediaMarkt i Solåsen Handel.
Mediamarkt butik

Europas största hemelektronikkedja MediaMarkt har stor tro på Genestas handelsområde Solåsen Handel i Jönköping. Idag rullas röda mattan ut till kedjans modernaste varuhus hittills.

- Vårt nya, fräscha varuhus i Jönköping kommer att erbjuda en särskild shoppingupplevelse som är intressant och inspirerande för alla. Det är med stolthet och självförtroende som vi nu nyöppnar”, säger Magnus Håkansson, VD för MediaMarkt Sverige.

Genesta har haft MediaMarkt som hyresgäst sen de tog över handelsplatsen i Jönköping sommaren 2018. När önskan om en modernare och fräschare butik uppstod såg Genesta möjligheten i en liten ommöblering på handelsplatsen. Omflyttningen gav MediaMarkt och XXL nya toppmoderna lokaler och innebar även plats till en ny hyresgäst: Dollarstore.

- Vi är jättestolta över att ha MediaMarkt som hyresgäst. Deras nya butik har blivit superfin, något utöver det vanliga, säger Anders Palmgren hos Genesta.

Det nya varuhuset får ett centralt läge i Solåsen Handel, brevid XXL. Nyöppningen sker den 25 augusti kl. 10.00.

Vi är jättestolta över att ha MediaMarkt som hyresgäst. Deras nya butik har blivit superfin, något utöver det vanliga!

- Anders Palmgren, Genesta.