Nu öppnar Dollarstore i Arninge Centrum

Täby, Sweden 24/09/20

I morgon fredag tar Dollarstore emot sina första kunder i Arninge Centrum. Butiken är kedjans största i Sverige.

Dollarstore Arninge Centrum framsida

Heminredning, sport, fritid, leksaker, hemelektronik, städ- och rengöringsartiklar – det mesta ryms på hyllorna i Dollarstores nya butik i Arninge Centrum. Närmare 5000 kvadratmeter butiksyta och en nyanställd butiksstab är redo att ta emot sina första kunder och Dollarstores etableringsansvarige, Fredrik Holmström, jublar inför öppningen.

Vi är jätteglada för att ha kommit till Arninge Centrum som förvandlats till en modern handelsplats med något för alla. Vi vill vara där folket är och Arninge Centrum känns helt rätt för oss.

- Fredrik Holmström, etableringsansvarig, Dollarstore.

Från trångt köpcentrum till modern satelithandel på två år

Mycket har hänt i Arninge Centrum de senaste två åren. En av de två byggnaderna har genomgått en omfattande renovering där alla butiker och restauranger har fått egna entréer från parkeringen, något som gör shoppingen mer praktisk för besökarna. Tidigare i år etablerade hästsportkedjan Hööks en ny butik, även Jula och Elon har nyöppnat i större och modernare lokaler. Byggnaden har fått nya fasader och en helt ny karaktär.

Vi är väldigt nöjda med resultatet och glada över att få utveckla denna viktiga handelsplats i norra Stockholm. Arninge Centrum andas nu modern satelithandel istället för trångt köpcentrum.

- Emma Stenlund, Genesta.

Nu är det alltså Dollarstore som står på tur med ännu en öppning fredagen 25 september.

Det är såklart lite speciellt att öppna mitt under en pandemi, men det är vår 13:e öppning i år, så vi har rutinen på plats med extra personal för att öka säkerheten och se till att alla håller avstånd.

- Fredrik Holmström, etableringsansvarig, Genesta.

Öppningsfirande med kaffe och bulle

Fredagens öppning blir anpassad och lite nedtonad, men med DJ på plats för att få upp kalasstämningen. Dessutom bjuds det på frukost mellan 07.30-09.00 och kaffe med bulle efter lunch, berättar Fredrik.

Med Dollarstore och hamburgerrestaurangen Bores som öppnar i nästa vecka är denna del av Arninge Centrum färdigutvecklad och Genesta ser nu fram mot nästa projekt i Arninge Centrum som är ICA-huset.

Vi hälsar Dollarstore varmt välkommen till Arninge Centrum. Emma Stenlund på Genesta.

- Emma Stenlund på Genesta.
Dollarstore Arninge Centrum