Premiär för gymjätte och poppis-burgare i Solåsen Handel

Jönköping, Sweden 09/12/20

När Sveriges starkaste gymkedja Nordic Wellness öppnar i Solåsen Handel är det inte i vilket byggnad som helst - utan i det skimrande och prisbelönade ”Guldhuset”.

På perfekt - låt oss kalla det - proteinavstånd öppnar även hamburgerrestaurangen Brödernas, vägg i vägg i samma hus.

NW 4467

Solåsen Handel stärker sin profil som destination för Jönköpingsborna. Nu har Brödernas restaurang och Nordic Wellness nya toppmoderna gym öppnat.

Lokalen på 675 kvm blir den coolaste lokalen vi har i distriktet.

- Isse Andrén, distriktschef Nordic Wellness.

Restaurangkedjan Brödernas, med NHL-stjärnan Mika Zibanejad (New York Rangers) som delägare, har redan börjat flippa burgare och tagit emot respons från matgästerna.

Superkul att öppna här i Solåsen. Responsen har varit väldigt positiv hittills.

- Tim Svedborg, restaurangchef på Brödernas i Solåsen.

Destination för hela familjen

Solåsen Handel ligger längs E4:an och är en populär handelsplats i Jönköpingsområdet som erbjuder ett utbud av kläder, outlets, sport, inredning, fritid, elektronik, mat och lek.

För fastighetsägaren Genesta fortsätter nu planerna om att utveckla Solåsen Handel till en favoritdestination för alla som bor i regionen.

Jättekul med Nordic Wellness och Brödernas. Solåsen Handel är en väletablerad destination som vi ser har en god potential till att bli ännu bättre, med ett ännu större och bredare sortiment. En plats där hela familjen ska kunna göra sina ärenden på samma gång.

- Emma Stenlund, Genesta.
NW 4410
Brodernas 4611
Solasen 4523