Två nya hemma-butiker till Jönköping

Jönköping, Sweden 05/11/19

November 2019: Solåsen Handel stärker utbudet till hemmafixaren med Trademax och Bygghemma.

Solasen 0086 2

Regions-premiär i Jönköping

Händiga hemmafixare och inredningsintresserade kan se fram mot två nya butiker i Solåsen Handel. Det är Nordens ledande möbelbutik på nätet, Trademax, som öppnar den 14 november och gör-det-själv-kedjan Bygghemma som två veckor senare slår upp sina dörrar.

Därmed får Jönköping två helt nya butiker i november och Solåsen Handel stärker sin profil som en given handelsplats för alla som vill göra nytt hemma eller i trädgården.

– Vi är väldigt glada att tillsammans med vårt systerbolag Bygghemma, kunna öppna en efterfrågad butik på en av södra Sveriges starkaste handelsplatser, säger Tobias Höglind, Retail Manager på Trademax. Han avslöjar samtidigt att butiken har flera spännande kunderbjudanden under öppningen.

– Jättekul med Trademax och Bygghemma. Solåsen Handel är en väletablerad destination som vi ser har en god potential till att bli ännu bättre, med ett ännu större och bredare sortiment. En plats där hela familjen ska kunna bocka av sina ärenden på samma gång, säger Emma Stenlund, Investment Manager hos Genesta Property Nordic.

Shopping för hela familjen

Solåsen Handel ligger längs E4:an och är en av två väletablerad handelsplatser i Jönköpingsområdet. Förutom heminredning och DIY finns också ett stort utbud av volymhandel och outlets inom sport, fritid, elektronik, mat och lek.

För fastighetsägaren Genesta Property Nordic fortsätter planerna om att utveckla Solåsen Handel till en favoritdestination i regionen.