Genesta hyr ut och förlänger 4 000 kvm i Råsunda

Solna, Sverige 19/01/22

Omgivningarna här är väldigt trevliga och våra lokalerna anpassas efter våra behov. Det i kombination med att tunnelbanan i princip ligger på innegården och enkel access till bilväg gjorde att valet för oss var enkelt,

- Anders Erdmark, vd Benders Byggsystem.
Greta garbos vag int2 final 22021 11 29 2022 01 14 095549 zftk

Genesta förlänger hyresavtalet med Filmstaden och tecknar nya på sammanlagt 4 000 kvadratmeter i kontorsfastigheten Filmstaden 23 i Råsunda, Stockholm.

Det är företagen Benders, Cemit och Wacker Kemi som väljer att flytta sina kontor till Genestas fastighet Filmstaden 23 i Solna.

- Omgivningarna här är väldigt trevliga och våra lokalerna anpassas efter våra behov. Det i kombination med att tunnelbanan i princip ligger på innegården och enkel access till bilväg gjorde att valet för oss var enkelt, säger Anders Erdmark, vd i Benders, ett av Sveriges största företag inom byggnadskonstruktion.

Även ankarhyresgästen Filmstaden vill sitta kvar i fastigheten och förlänger sitt hyreskontrakt.

- Vi är jätteglada för att Filmstaden vill stanna och att flera nya hyresgäster flyttar in i denna moderna och kreativa kontorsfastighet i charmig miljö, säger Tobias Tillander på Genesta.

Filmstaden 23 ligger i direkt anslutning till bussar och tunnelbanestation Näckrosen. Sammanlagt innehåller de fyra byggnaderna 9 400 kvm bruksyta.

CBRE har bistått Genesta i uthyrningen.

Vi är jätteglada för att Filmstaden vill stanna och att flera nya hyresgäster flyttar in i denna moderna och kreativa kontorsfastighet i charmig miljö.

- Tobias Tillander, Genesta.
Greta garbos vag int1 final 22021 11 29