Zacco flyttar till Svea Artilleri

Stockholm, Sweden 01/09/21

Vi strävar efter att skapa lokaler som möter det moderna arbetssättet. Att Zacco som är Skandinaviens ledande IP-byrå väljer att flytta till oss ser vi som ett kvitto på att vi har rätt fokus.

- Tobias Tillander, Genesta.
Genesta Svea Artilleri

Genesta har tecknat hyresavtal på 1 100 kvm med IP-rådgivningsföretaget Zacco som vid årsskiftet flyttar in i Svea Artilleri på Löjtnantsgatan 21. Sedan drygt ett år genomför Genesta en totalrenovering och ombyggnation av den 13 500 kvm stora kontorsfastigheten vid Stockholm stadion. Fokus ligger på flexibilitet, service och hållbarhet.

- Vi strävar efter att skapa lokaler som möter det moderna arbetssättet. Att Zacco som är Skandinaviens ledande IP-byrå väljer att flytta till oss ser vi som ett kvitto på att vi har rätt fokus, säger Tobias Tillander på Genesta.

Svea Artilleri ligger tre minuter från Stadions tunnelbanestation och erbjuder flexibilitet och gemensam service som lobby, reception, lunch- och konferens/mötesrum. Fastigheten får hög teknisk standard och grön profil.

Svea Artilleri uppfyller våra medarbetares önskemål vad gäller läge och utformning. Goda kommunikationer, närhet till både city och rekreationsområden och möjlighet att vara med och skapa en kontorsmiljö i toppklass blev avgörande för oss.

- Patrik Lindahl på Zacco.

Utvecklingen sker etappvis med färdiga lokaler sommar 2021, årsskiftet 2021/22 och hösten 2022.

- Vi hälsar både Zacco och nya hyresgäster som flyttat in efter sommaren välkomna till Svea Artilleri, säger Tobias Tillander.

Genesta Svea Artilleri lobby 02 no ppl