Stockholm, Sweden

Svea Artilleri

 - View in English

Topprenoverade kontor vid Stockholms Stadion

Distances

previous
next
train-narrow 3 min till Stadion tunnelbanestation
4 elmin med cykel till city
34 min med bil till Arlanda flygplats
5 min till SATS Stadion
1 min till kaféer och restauranger
train-narrow 10 min promenad till Roslagsbanan
5 min med cykel till Stureplan
5 min till Lill-Jansskogens stigar

4 ELMINUTER FRÅN CITY

Stadions tunnelbanestation och bussförbindelser ligger 350 meter från Svea Artilleri. Härifrån tar det fem minuter med tunnelbanan till Stockholms Central - Stockholms knutpunkt för all kollektivtrafik, tåg och Arlanda Express. Stureplan eller Central Business District nås på bara 4 minuter med cykel/el-sparkcykel. Svea Artilleri är välplacerad i en grön del av innerstan, nära parker och skog. City ligger på promenadavstånd.

RESTAURANGER & BUTIKER

Det finns en stor variation av trevliga restauranger och butiker i närområdet. Med Östermalm runt hörnet finns alltid bra alternativ. Matbutik ligger ett par minuter bort och går du 10 minuter på Valhallavägen kommer du till populära shoppingcentret Fältöversten med ett 60-tal butiker, servicetjänster, skönhetskoncept och restauranger. Sushi, spansk tapas, libanesisk eller italiens pizza? Du finner allt inom fem minuters radie.

SVEA ARTILLERI - HISTORIEN

Historiskt sett har området haft en viktig roll i svensk försvarsmakt, här låg länge Försvarshögskolan och Svea Artilleriregemente. Idag pulserar stadslivet i takt med den nya tidens starkaste vapen: kunskap och innovation. I området samlas utbildningsinstitutioner och forskningsmiljöer, men också musik, idrott och nya prestigefyllda lägenhetsprojekt.

FASAD & ENTRÉ

Precis som övriga renoveringar i fastigheten genomgår fasaden och entréerna en förbättringsomvandling. Entrédelarna byggs ut får en ny modern gestaltning med god takhöjd och påkostad inredning. Detta gör vi framförallt för att våra hyresgäster och deras kunder ska välkomnas av en representativ ingång och snygg lobby. Med vårt utvecklade skyltprogram blir ditt företag exponerat mot trafikerade Lidingövägen.

GARAGE & OMKLÄDNINGSRUM

Under byggnaden på källarplan finns inomhusparkering för 70 bilar. Parkeringsplatserna är utrustade för vanliga bilar och laddstationer för elbil eftersom hållbarhet är ett nyckelord i projektet. Här finns också plats för cyklar som behöver låsas in i det gemensamma cykelförrådet. Motionerar du till jobbet eller tar en runda i Lill-Jansskogen under lunchen, finns nybyggda omklädningsrum med förvaring avsett för husets hyresgäster. Det är lätt att hitta en fin balans mellan arbete och fritid när flera träningsmöjligheter och rekreationsområden ligger rätt utanför dörren.

LOBBY & MÖTESCENTER

Som hyresgäst får du tillgång till flera smarta ytor, utöver de egna lokalerna. För att kunna erbjuda ett profesionellt bemötande i fastigheten byggs en ny receptionsdel med en snygg lounge att möta upp kunder och gäster i. Vid receptionen ligger också det stora mötescentret med både stora konferensrum, mellanstora mötesrum och mindre teamrum. Naturligtvis utrustad med hög teknisk standard. Med tillgång mötescentrum och restaurang/lunchkoncept kan ni hålla nere storleken på era egna lokaler. Det vi menar är smarta priser för smarta företag.
Renoveringsår: 2021/2022
car
Parkering: 70 platser
Lokaler: 400-11 630 m²
Cykelrum
Lounge & reception
Gröna hyresavtal
Balkong/terrass finns
Gemensam reception
Genesta JLL Svea Artilleri office 02

Flexibla kontor från 400-12 000 m2

Lokalväljaren under är tänkt som inspiration - här ser du endast exempel. När det gäller storlek och utformning i Svea Artilleri är möjligheterna nästintill oändliga. För dig som önskar större lokaler mellan 2400-12000 kvm, vänligen ta direkt kontakt med oss.

Kontakt

För frågor om lokalerna eller för att boka visning.
Anna-Mona Jarallah, JLL.
Anna-Mona.Jarallah@eu.jll.com
+46 70-419 78 12


201002 Anna Mona Jarallah color
Ted

Kontakt

För övriga frågor om fastigheten.
Ted Söderlund, Genesta
Ted.Soderlund@genesta.se

+46 8 506 497 09


Smarta priser för smarta företag - endast 4 snabba elminuter från Stureplan

20210706 Genesta Svea Artilleri Aerial

Karta

Löjtnantsgatan 21, Stockholm

Välj lokal

Latest news

News from Svea Artilleri

  • Stockholm, Sweden

    Zacco flyttar till Svea Artilleri

    01/09/21 Read more
  • Stockholm, Sweden

    Genesta bygger ut och hyr ut vid Stockholms Stadion

    11/08/20 Read more
Read all news
Stockholm, Sweden

Zacco flyttar till Svea Artilleri

Genesta har tecknat hyresavtal på 1 100 kvm med IP-rådgivningsföretaget Zacco som vid årsskiftet flyttar in i Svea Artilleri på Löjtnantsgatan 21 vid Stockholm stadion.

read more
Image from News-article Zacco flyttar till Svea Artilleri